Verhuur

Hartelijk welkom bij Via Salaria!

Via Salaria verhuurt een aantal van haar ruimtes waar u zich volledig kunt concentreren op uw werk, vergadering of gesprek. Onze ruimtes zijn stuk voor stuk van hoog niveau. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en klantvriendelijkheid en dat merkt u als u een ruimte bij ons huurt. Wij hopen u snel als gast bij ons te mogen begroeten.

Rome

Rome is de naam van onze grootste vergaderruimte. In deze grote (53m²) L-vormige, moderne ruimte heeft u de rust en de luxe uitstraling die u nodig heeft voor uw successen.

Aan de ruime tafel kunt u met 12-14 mensen vergaderen of een training organiseren. Met een 55” beeldscherm heeft u voldoende mogelijkheden uw verhaal tot zijn recht te laten komen.

De hoge statafel met zes barkrukken en de originele C-Barrels bieden een leuke mogelijkheid om te pauzeren, te lunchen of groepsopdrachten uit te voeren.

De sfeervolle verlichting en de temperatuur zijn door u zelf te regelen en de ramen kunnen geopend worden om de ruimte te voorzien van frisse lucht.

In onze prachtige vergaderruimte Rome zijn uw bijeenkomsten gegarandeerd prettig en succesvol!

Reserveer Rome

Palermo

Onze praktische en gezellige ruimte Palermo (26m²) is vernoemd naar de hoofdstad van de Italiaanse regio Sicilië.


Deze ruim opgezette en lichte werkkamer is voorzien van een groot hoekbureau met twee beeldschermen, toetsenbord en muis en een snelle WiFi-verbinding. Met het aanwezige docking station sluit u uw laptop snel aan en kunt u gemakkelijk werken.


De comfortabele vergadermogelijkheid voor vier tot zes personen maakt het gemakkelijk om gasten te ontvangen, te coachen of een sollicitatiegesprek te voeren.


De verlichting en de temperatuur zijn door u zelf te regelen en de ramen kunnen geopend worden om de ruimte te voorzien van frisse lucht.

Zoekt u een prettige en lichte werkplek met de mogelijkheid tot vergaderen? U bent van harte welkom in Palermo.

Reserveer Palermo

Castelsardo

Castelsardo is een kleine plaats in het noorden van het eiland Sardinië. Onze kleinste vergaderruimte (10m²) met dezelfde naam is uitermate geschikt voor kleinschalige en korte vergader- of coachingsessies met maximaal vier personen.

Deze ruimte kan voorzien worden van een beeldscherm, zodat u ook hier presentaties en documenten kunt doornemen.

In deze kleine, maar prettige ruimte Castelsardo kunt u zich goed concentreren op uw belangrijke gesprekken.

Reserveer Castelsardo

 

Voorzieningen

Wij verzorgen voor u en uw gasten uitstekende koffie, veel soorten heerlijke thee en fris water. Al onze ruimtes hebben een goede WiFi-verbinding. Deze voorzieningen zijn bij de huurprijs inbegrepen en kunt u zelf naar believen regelen voor uzelf en/of uw gasten.

Indien gewenst kunnen wij voor u een lunch of hapjes verzorgen. Wij werken hiervoor samen met onze vertrouwde cateraars/traiteurs. De meerprijs hiervoor is afhankelijk van uw wensen en het aantal personen. U kunt uw wensen bij boeking of uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons doorgeven.

  

© Copyright Delicious 2019, foto's gebruikt met toestemming van Delicious Barendrecht.

Zo verzorgen we voor u een heerlijke onderbreking van uw vergadering of training.

Onze locatie

Via Salaria is gevestigd op Park Langesteijn in Hendrik-Ido-Ambacht. Vanaf de derde verdieping heeft u een mooi uitzicht over de omliggende omgeving. Het adres is Langesteijn 132, 3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht. U kunt hier uw eigen route en reistijd bekijken.

Het pand ligt direct aan de op- en afritten van de A16 en heeft een parkachtige setting, waardoor er sprake is van een prettige werkomgeving met ruimte om even te wandelen of buiten een broodje te eten.

Langesteijn Hendrik-Ido-Ambacht

Het adres is goed vindbaar met een navigatiesysteem en er is voldoende parkeergelegenheid.

Het interieur is ruim opgezet en er zijn twee liften aanwezig. In ons gebouw is een douche aanwezig, zodat u zich kunt opfrissen na een rondje hardlopen.

      

Benieuwd naar deze toplocatie? Komt u gerust vrijblijvend langs!

Reserveren

U kunt eenvoudig een ruimte bij ons reserveren. Uw reserveringsaanvraag kunt u per e-mail sturen naar reservering@viasalaria.nl of bij 'Prijzen' op de links achter de gewenste ruimte klikken. U kunt ook bellen naar 085 303 34 79.

Wij ontvangen bij een reserveringsaanvraag graag de volgende informatie van u:

  • De naam van de ruimte die u wilt huren
  • De gewenste huurperiode
  • Het aantal mensen dat u verwacht te ontvangen
  • Eventuele wensen voor catering en parkeren

Omdat wij met de catering rekening moeten houden met de levertijden en beschikbaarheid van onze leveranciers, vragen wij u uw wensen zo snel mogelijk, doch uiterlijk twee dagen van tevoren aan ons kenbaar te maken.

Annuleren graag alleen via telefonisch overleg. Zie voor meer informatie over annuleren onze algemene voorwaarden.

Prijzen

Wij hanteren op dit moment de volgende prijzen:

Ruimte Prijs per uur Prijs per dag Reserveren
Rome € 51,00 € 357 Reserveer Rome
Palermo € 27,00 € 189 Reserveer Palermo
Castelsardo € 11,00 € 78 Reserveer Castelsardo

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

De verhuurprijs is inclusief het gebruik van de WiFi-voorziening en koffie, thee en water en exclusief eventuele catering.

Tot ziens bij Via Salaria

We kijken er naar uit om u als gast bij ons te mogen verwelkomen! Laat het uiteraard gerust vrijblijvend weten als u vragen heeft, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Klik hier om terug te gaan naar de website van Via Salaria.